Какво е ТАРО?

Таро - Освободи ума си!

Тълкуването на Таро карти може да ви помогне да видите истината и да намерите решенията на вашите проблеми и ситуации в живота. Таро предлага отражение на вашето минало, настояще и възможно бъдеще и ви показва нови перспективи за живота ви

За мнозина най-тревожните събития са тези, когато сме объркани; за това как се чувстваме или не сме сигурни; в това какви решения трябва да направим, било то за отношения, работа, бизнес, спектърът е широк. В такива моменти наистина може да помогне консултацията с таро.

Важното е да го пожелаете, за да чуете техния разказ и препоръки за вас. Не сте длъжни дори да вярвате в Таро, но практиката ми е доказала, че и най-големите песимисти, веднъж докоснали се до Таро, остават безмълвни и замислени. Защо? Защото осъзнават, че те виждат в душата им, в събитията - минали и настоящи, как да реагират на трудните моменти, къде са грешките и най-важното според мен е съветът, който получават от тях.

Понякога са безкрайно и до болка искрени, но никога не целят да обидят или наранят, а по-скоро да ви събудят, отрезвят ако щете, защото всеки има път и уроци, които трябва да научи, а те понякога са много трудни.

Коя съм аз?

Самата аз имах много трудни житейски уроци. Търсих дълго отговорите на въпросите: дали съм жената - майка и съпруга, дали съм жената кариеристка, за която разстежът в професията е на първо място или може би съм огнената жена, изпълнена с ентусиазъм и страст да творя? Дълго се лутах, създадох семейство, писах приказки, а да и в професията си, която е разследваща журналистика и там достигнах максимума за медията, в която работих.

Осъзнах, че минах много бързо през всичко, което исках да постигна и перипетите не бяха малко. За първи път се докоснах до карти таро преди три години, през един изключително труден момент за мен. Оттогава всеки ден в продължение на хиляди часове, четях, учих, практикувах и осъзнах, че този метод за предсказание и съвети наистина работи.

Понякога оставах разочарована не от таро картите, а от хората, които се допитват до тях чрез мен. Защото очакванията им са, че те ще им кажат само хубави неща, а таро не работи така. Давам елементарен пример за развитие на отношения: Питащият е жена, виждам проблемите и разчитам грешките й, крайната карта е десет мечове. При мен тази карта винаги се появява, за да покаже край на нещо, било то начин на мислене, връзка, отношения - просто е като по учебник. И когато чу отговорът, който видимо не я удовлетвори започнахме отново с въпроса: „...а ние сега какво, ще имаме ли връзка, семейство, предстои ли ни брак?” След известно време ситуацията наистина се разви точно така, както картите показаха с десетте меча. Тогава жената бе готова да чуе и да разбере, но вече бе твърде късно. Просто трябва да знаете, че всеки човек в живота ви е лош или добър учител. Да се научите да се разделяте със старото, ненужното вместо да го задържате насила, което ще доведе до още по-голяма агония, било то работа или лични отношения.

Таро е огледало на душата, разказвач на приказки, но аз винаги казвам, че решенията и това как ще постъпим в дадена ситуация остава в ръцете на питащия и на никой друг. Таро може да ви даде насоки, като навигацията в автомобила ви, но те не могат да вземат решенията вместо вас. Ако сте осъзнали какво е карти Таро и ако имате желание те да разкажат и вашата приказка, може да се свържите с мен на следния имейл: tarogadaenebg@abv.bg или на фейсбук – страницата ми: Таро гадаене с Васи

Тълкувайте бъдещето си с моя помощ

Въведете имейл и се абонирайте за новите ми тълкувания.